1. Hyväksymällä nämä käyttöehdot palvelun käyttö on sallittua. Palvelua voi käyttää luomalla käyttäjäprofiilin, tai vaihtoehtoisesti anonyymisti vieraana. Hyväksymällä käyttöehdot vakuutat käyneesi käyttöehdot läpi.


Alle 16 -vuotias tarvitsee EU:n uuden tietosuojalain mukaisesti huoltajan luvan luodakseen käyttäjäprofiilin. Hyväksymällä käyttöehdot vakuutat käyneesi käyttöehdot läpi huoltajasi kanssa.

 1. Jokainen käyttäjä on vastuussa omista kirjoituksistaan ja niiden sisällöstä.
 • Kirjoita kohteliaasti toisia kunnioittaen.
 • Harkitse ja kirjoita vasta sitten.
 • Asioista saa kirjoittaa kriittisesti, mutta selkeät asiattomuudet ja henkilökohtaiset loukkaukset ovat kiellettyjä. Poistamme välittömästi kaikki herjaavat tai asiattomat viestit koskien ketä tahansa henkilöä.

  Palveluntarjoaja pidättää oikeuden poistaa Palvelusta mitä tahansa käyttäjän tuottamaa sisältöä oman harkintansa mukaan.
 1. Noudata voimassaolevaa lainsäädäntöä:
 • Älä kerro kirjoituksissa omia tai muiden henkilötietoja, mukaan lukien sähköpostiosoitteita. Harkitse myös, mitä henkilökohtaisia asioita kirjoitat julkisesti. Älä kopioi kirjoituksiin henkilökohtaisia sähköpostiviestejä ilman lähettäjän lupaa. (Henkilötietolaki)
 • Keskusteluissa ei saa levittää laitonta tai säädytöntä materiaalia. Myös rasismi ja siihen rinnastettava jonkin ihmisryhmän halventaminen on kielletty. (Rikoslaki)
 • Ilmoita lähde selvästi, jos lainaat tekstiä tai kuvaa artikkelista, kirjasta, blogista tms. (Tekijänoikeuslaki)
 1. Mainostaminen on kirjoituksissa kielletty. Myös poliittinen ja uskonnollinen vaikuttaminen/mainostaminen on kielletty.

 1. Jos annat meille luvan julkaista ideasi verkossa, niin otathan huomioon, että idea saatetaan jakaa myös sosiaalisessa mediassa.

 1. Vastuunrajoitus

Palveluntarjoaja tekee parhaansa, että Palvelu olisi käytössä jatkuvasti ja häiriöttä.

Palveluntarjoaja ei kuitenkaan vastaa Palvelun keskeytyksettömästä, oikea-aikaisesta eikä virheettömästä toiminnasta, eikä teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon tms. muuttumisesta tai katoamisesta.

Tietosuojaseloste